PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sveiovenn for fremmedspråklige

Har du lyst til å bli kjent med mennesker fra en annen kultur? 

Vi har mange fremmedspråklige som er bosatt i Sveio kommune og som ønsker å integrere seg i lokalsamfunnet, skape et større nettverk og bli enda bedre i norsk. 

Vi har nå startet opp med runde nummer to av prosjektet Sveiovenn for fremmedspråklige, etter gode tilbakemeldinger fra deltakerne fra første runde i vår. 

Prosjektet går ut på at norske og fremmedspråklige sveibuer møtes to og to og blir kjent med hverandre i løpet av en tre-månedersperiode.

Norske og fremmedspråklige sveibuer møtes første gang på en felles samling sammen med alle de andre påmeldte. Deretter avtaler hvert vennepar å møtes seks ganger i løpet av tre måneder. Man møtes minst en time hver gang og finner på noe sammen, som for eksempel å møtes over en kaffekopp, gå tur, trene eller fiske. Hvert vennepar bestemmer selv hva de ønsker å gjøre og når og hvor det passer å treffes.

Sveiovenn for fremmedspråklige er et prosjekt hvor alle deltakerne kan lære noe nytt om likheter, forskjeller, kultur og språk. Vi tror at møte mellom mennesker er viktig for lokalsamfunnet og at gode nettverk er til fordel for alle.

Er dette noe for deg?
 

Meld deg på, så kobler vi Sveiovenner fortløpende.

488 81 528  /  lisbeth.c.andersen@bymisjon.net